Servicii racordat


Servicii profesionale de racordat rachete tenis, badminton si squash

 • Echipamente si materiale de top

  Folosesc echipamente si materiale de top: Wilson Baiardo; Stringway; Alpha, Extree, ERT, RAB, GAMMA

 • Tehnici si metode moderne de racordat

  Aplic cele mai noi si performante tehnici si metode de racordare, ma informez si studiez constant. Sunt membru ERSA, USRSA si IART.

 • Experienta si profesionalism

  Experienta si profesionalism demonstrate de-a lungul multor ani!

 • Contact

  Pentru a intra in legatura cu mine, folositi una din variantele mentionate in meniul Contact.

 • Colectare rachete

  Rachetele pot fi predate spre racordare la sediul din Otopeni (vezi detaliile in meniul Contact) sau dupa cum vom agrea la primul contact.

 • Racordarea

  Serviciul de racordare respecta cele mai inalte standarde impuse de ERSA (The European Racquet Stringers Association) si USRSA (United States Racquet stringers Association).

„Strive to become a better stringer, be proud of your work and stringing can become a craft, and you a craftsman.”Mr. John Elliot - a.k.a. JayCee

Procesul de racordare – etape

Etapa 1 - Preluarea si analiza rachetei

La momentul preluarii rachetei de la client, se efectueaza o prima analiza a rachetei pentru a identifica eventualele fisuri, deformari, grommet defect etc. iar in functie de rezultate se vor stabili tensiunile de racordare, racordajul precum si detalii cu privire la data predarii, alte servicii necesare/dorite de client (customizare/personalizare).

Etapa 2 - Pregatirea rachetei pentru racordare

In aceasta etapa se va proceda la: a) eliminarea racordajului existent (daca este cazul); b) curatarea rachetei cu perii si solutii speciale pentru a indeparta eventualele urme de zgura, tus etc; c) o noua inspectie a rachetei pentru a identifica eventualele fisuri ce nu au putut fi identificate in Etapa 1.

Etapa 3 - Inainte de racordare

Racheta fiind pregatita pentru racordare, introduc datele clientului, rachetei si racordajului precum si detaliile legate de racordare (tensiuni, metoda 2/4 noduri etc) in Sistemul de Gestiune a Racordarilo (sistem propriu ce gestioneaza toate racordarile precum si alte servicii oferite clientilor mei) si pregatesc racordajul/racordajele. In cazul in care tensiunile cerute de client nu crespund cu a) suprafata rachetei, b) numarul de corzi/pattern, c) rigiditatea racodajului si d) tipul si varsta jucatorului, atunci clientul este contactat si i se vor recomanda alte tensiuni.

Etapa 4 - Racordarea

Montarea rachetei pe masina de racordat este o etapa foarte importanta asftel ca ii acord atentie deosebita. Un procedeu corect aplicat va minimiza riscul deformarii sau zgarierii rachetei, sau chiar fisurarea acesteia.
Ca metoda principala de racordat, recomand racordarea la 4 noduri si ma asigur de estetica fiecarui nod.
Masina de racordat este Wilson Baiardo, folosita de foarte multi racordatori inclusiv in turneele de Mare Slem. Masina este verificata dupa fiecare 10 racordari (curatat clestii si dispozitivul de tragere aracordajului) iar calibrarea este verificata dupa fiecare 20 de racordari.
Aceasta masina dispune de un sistem de prindere in 6 puncte, de posibilitatea setarii vitezei de racordare de la 10% la 100%, functie de pre-strech, functie de finalizare nod, precum si multe alte functii performante.
Pe parcursul racordarii verific linearitatea fiecarei corzi pentru a ma asigura ca nu exista supra/sub-tensiune in zonele respective astfel ca la final o distrbutie corecta a tensiunilor.


Etapa 5 - Finalizarea racordarii

Odata finalizata racordarea iar racheta este demontata de pe masina de racordat, verific din nou linearitatea corzilor si stabilesc tensiunea dinamica (cautati in meniul Articole explicatii despre DT - Dynamic Tension). Rezultatul este apoi introdus in sistemul de gestiune.
In functie de cerintele clientului instalez overgrip-ul si aplic desenul pe racordaj (in functie de brand).
Ultimul pas este tiparirea etichetei si ambalarea rachetei in punga speciala (cu insemnele TenisExpert4U).

I'm here! Aren't you by my stringing skills?

Imagini

PlaceholderPlaceholder
PlaceholderPlaceholder
PlaceholderPlaceholder
PlaceholderPlaceholder
 

Inregistrari video – coming soon!

Placeholder
Placeholder
Placeholder
Placeholder

 Va puteti abona la canalul YouTube pentru a ramane conectati la ultimele inregistrari